Monday, September 25, 2006

Krátke a stručné - o okáloch

Vôbec, ale vôbec nie je jednoduché prísť na nejaký nadpis... A už vôbec nie, na schopný obsah článku... Ale to vôbec nevadí! :D Len sa zase musím preorientovať na slovenskú klávesnicu, chjo...

Ako už vraví sám pán nadpis, toto malé duchaplné okienko sa bude týkať práve očí. Ale nie len tak hocijaký
ch! Ale, a teraz pozor... mojich! Cheche, to ste nečakali, čo? :DD Ale nie, teraz vážne - oči by tu mali byť prevažne moje (narcizmus ruleez), ale objavia sa tu aj oči iných organizmov; schopných behania, skákania, chodenia, snaženia sa o člnkový beh a pod.; inak zvaných aj ľudí v mojom okolí nájdených, t.j. priateľov. Vyčerpávajuca veta, ja viem, len či ste jej aj porozumeli, toť hlavný zádrhel celej problematiky. Či ešte raz a pomaly? Ale nie, ja vám verím, vám inteligentným ľudom, čo to nepotrebujú čítať ešte raz a skracovať vás tak o čas. Nebojte.


Tento druh okálu sa nazýva aj zeleno-šedo -neviemako- -identifikovateľný a takýto exemplár môžeme nájsť a zároveň pozorovať na veľmi zvláštnom druhu Mišiakovie - rozumej majiteľke tohto blogu. Čize kritika zamietnutá! :D





Tento pozoruhodný exemplár s dôkladne nalíčenými riasami, nie žiadne morské chaluhy, ale ľudovo nazývané aj mihalnice (pre istého experta mYhalnice, ale pochybujem, že sa sem dostane :D) sa uráčil narásť (furt vravíme o tom exemplári, aby bolo každému jasné) na pozoruhodnej osobe Simonô Remišovie. Želáme veľa zdaru v ďalšom raste mi/yhalníc, keby sa majiteľka rozhodla pre dlhší efekt si ich niekedy podpáliť.


Tento, pozoruhodne vypučený exemplár sa vyskytuje skoro u všetkých dvojnožčov, ktorým sa zdelí neočakávana správa. Či už pozitívna alebo negatívna, za pokus to stojí. Efekt vypučaného oka na seba nedá dlho čakať. (Modelka: oko Adushky, narcistickô)




Takéto oko, zvané aj oko vypleštené, je možné nájsť na obálke VHS názovnepamätám tuším že Rozrušení (?). V hlavnej úlohe: oči vypleštené, rozumej Winona Ryder i Angelina Jolie, tej sme však vzorku nestihli odobrať/získať.





Oko naštvatého šampiňóna, alebo nepýtajte sa na presnú charakteristiku tohto nie tak ojedinelého druhu. Majiteľ sa práve nenachádza v komunikácie schopnej nálade, a preto je bezpečnejšie držať si od neho čo najväčší odstup. Verte mi!





Oko veľmi veľmi zmorené, v inom prípade možno aj znudené. Pri zočení takéhoto kukadla tými vašimi treba okamžite "nakopnúť vrtuľu" dotyčnému, rozumej šaškovať okolo, pokiaľ sa nepreberie, alebo ak nepomôže, tak nekompromisne poslať ho kam? Spať.




Tomuto sa vraví "blysnúť medzi oči", jedná sa o zákerny akt spôsobený fotoaparátom. Neodporúčame skúšať, ak nechcete dopadnúť zle a to s modrinami po ramenách. Modelka: Denisinô zelenô oblysnuté okô





Toto oko nesie aj okrem iného názov "Aďkino brutálne oko" a to preto, lebo keď si fotku zväčšíte a zameriate sa hlavne na mihalnice, zistíte, že je to proste brutál. Pri predchádzajucich fotkách to neradíme praktikovať, fotky budú síce brutál, ale po inej stránke a to rozmazanosti a nič nevidnosti. :D Ako si inak môžete všimnúť, oko je pokojné, bez známok nadšenia alebo pravého opaku. Ďalej je toto oko enormné čisté, t.j. niet na ňom známky líčidiel. "Aďkino brutálne oko"...

Oko upravené, alebo aj Oko ôk. Toto oko sa poväčšine tvári neutrálne veselo a svojou pozitívnou (neidentifikovateľnou) farbou dúhovky láka ostatných očumovačov, aby sa prizreli bližšie. Ďalšie oko, kt. si prezerať zväčšené nemusíte.

Verejná anketa (za ktorú ale aj tak nič nedostanete) : Koho okále sa úspešne skrývajú za charakteristikou "naštvatý šampiňón" a "oko ôk"?


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home