Thursday, November 30, 2006

Okupácia chladničky (kuchyne)

Ľahké, jednoduché, rýchle, nenáročné na "suroviny" a hlavne chutné :)


Vezmeme jedny nie moc dobré cornflaky, ktoré zaručovali úžasný zážitok pre chuťové poháriky na Vašom lahodnom jazýčku, ba dokonca prispievajú Vášmu zdraviu, ako ste sa dočítali na obale, takže pozor na to, no nekúpte to :) (zázračná prísada: Bona Vita 3 druhy cornflakov)


Ďalšou zázračnou prísadou by mal byť chutný jogurt, alebo niečo tomu sa podobajúce (napr. skysnuté mlieko, ale dôsledky pridania tejto prísady sú iba na vás). Chutný jogurt preto, aby prekryl umelú chuť samostatne nepoživateľných cornflakov, ktorých sa chcete zbaviť, ale vyhodiť tie chúďatá, ktoré za svoju skazenosť nemôžu, vyhodiť nechcete.

Vrelo odporúčam zahrnúť do tohto okúzlujúceho dvojminútkového varenia i sladučký medík, ktorým isto nič nepokazíte.

A to najlepšie nakoniec. Pripravíme si jeden (pre väčších papkáčov viacero) banánov. Mali by byť dozreté, ak Vám nevadia zhnité, dajte si tam i tie.

A teraz k samotnému procesu.

- Nepoživateľné cornflaky nasypeme do asi polovice misky. Veľkosť misky závisi od našej chute pre nasledujúcu pochutinu.
- Následne "pokvapkáme" medom, rozumej naberieme si za dve lyžice medu a "lijeme a lijeme" do posledného finálneho steku z lyžičky.
- Na rad sa už isto tešia banány a tak ich teda olúpeme, (nie samotný banán nehádžeme žiadnej opici) a pokrájame, v prípade nedostatku nožov, alebo prehnaným strachom z ublíženia si na prste, môžme kľudne i natrhať inkriminovaný banán. Isto sa poteší.
- A nakoniec zoberieme z okupovanej chladničky poslednú, finálnu prísadu, a to jogurt. Otvoríme, vykydneme obsah na našu pochutinu, vyškrabeme medovou lyžičkou vnútro kelímku, premiešame a hurá do toho!

Prajeme Vám dobrú chuť :)

6 Comments:

At 00:01 , Blogger Marek Zeman said...

hehe, toto mi strasne pripomina jeden blog :D ten s tymi krasnymi fotkami zakuskov a jedal, ktore urcite chutia este lepsie, nez vyzeraju :))
No kedze som este neveceral, idem si to skusit spravit. Dufam ze najdem chudatka nechcene kornflejksy :D

 
At 03:03 , Anonymous Anonymous said...

nejak som vyhladol... tusim aj vyvchladol... ide zima, treba sa predzasobit (=prezrat). ale waflicky (=wafle) moozem teda hocikedy :)

 
At 17:37 , Blogger Misiska said...

wafle som teda nemala uz straaasne davno :( az sa hanbim :D
a btw. to s tym medom neprehanajte, podla chuti, nie ze si tam vazne smarite dve lyzice a rovno tu pochutinu smarite do kosa, ake je to sladke, ze edko? :D

 
At 15:54 , Blogger Nick said...

radsej si ich dam s mliekom :)

 
At 22:06 , Anonymous Anonymous said...

no mozu sa tam pridat aj oriesky a pokrajane jablka a ten med? s tym by som to neprehanala :) tak spot zo skoly nebude?

 
At 16:03 , Blogger Misiska said...

dalsie prisady su uz len na tvojej fantazii :)
a spot zo skoly je velmi pravdepodobny, len v blizkej buducnosti neviem ci realizovatelny :D

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home